Do you belive in destiny?

"Trur du på skjebnen?" Vart den Fjonge spurt her ein dag. Litt overraska av seg sjølv svarte ho klokkeklart "ja, det gjer eg".

Skjebnen blir oftast definert som noko som er forutbestemt i enkle situasjonar. Noko som er meint å skje for akkurat den personen- på akkurat det tidspunktet. Har eg ikkje heilt misforstått "konseptet" med skjebnen, så vil eg seie at augeblikket vil vere til beste for den personen; uansett om det skjer noko positivt akkurat der og då, eller at hendinga måtte vere negativ for at det skal få utvikle seg i positiv retning seinare i livet. Innvikla saker, det med skjebnen.

Inn i mellom kan det virke som at skjebna spelar oss eit puss. Hendingar som ikkje skulle ha skjedd- eller skulle ha skjedd, får ein til å åpne augene for kva som verkeleg spinn rundt ein på livets veg. Akkurat som dominobrikker som fell perfekt inn i kvarandre, eller bitar i eit puslespel som passar inn- eller ikkje passar inn. Plutsleg blir alt klarare.

Uansett, eg likar å tru at vi ikkje er "aleine" i det blå, anten det må vere gjennom ei skjebne eller ei slags høgare makt. Det er litt fint å tenke på og, at kvar og ei sjel har sitt eige "oppdrag" i livet. Det gjer kvar og ein av oss ekstra spesielle.

Har du tenkt på kva "oppdrag" du har?Translation:

"Do you belive in fate?"  Was Frk. Fjong asked here yesterday. A bit suprised by hereself she replied "Yes, i do"

Fate is usually defined as something that is predetermined in simple situations, which is meant to happen for that person at that particular time.If i have not completely misunderstod the "consept" with fate, so i will say that the moment is in a benifit for that person- whether it's something positive right there and then,or that the event had to be negative for it to be evolving in positive direction later in life. Fate is pretty complicated if you ask me.

It may seem like fate is playing us a trick now and then. Moments of bliss or sadness will keep us on the right track of the life. Like dominoes falling perfectly into eachother,or pieces in a puzzle that fits in-or not fit into each other. Suddenly, everything becomes clearer.

Considered, i like to believe that we are not on our own in this big world,whether it be through a kind of fate or a higher power.I love the thought that each soul got their own destiny. It makes each one of us extra special.

What is your "mission"?

 

 

5 kommentarer

I have dreams

25.mai.2011 kl.00:31

jeg tror absolutt på skjebnen.

jeg tror det var skjebnen som brakte meg og min kjære sammen, skjebnen som brakte meg til england, og jeg ser for meg at det er min skjebne å bli forfatter, eller noe annet som vil sette spor..

jeg tror også på universets energi og kraft.. at det vil lytte til dine tanker, dine behov og ønsker, alt du visualiserer for deg selv, vil skje, om du arbeider hardt nok for det.
MHM ! <3

Frøken Fjong

25.mai.2011 kl.00:34

Ja, det er nok mykje meir mellom himmel og jord enn vi trur. Viktig at vi brukar dei "kreftene" vi har i oss. Alt kan bli verkeligheit, om berre ein vil det hardt nok- trur eg.

johanna

25.mai.2011 kl.16:34

Jeg tror ikke på en skjebne vi ikke påvirker selv. Jeg tror våre tanker, drømmer, håp, tvil og engstelse tiltrekker hendelser, mennesker og muligheter. "The law of attraction", det tror jeg på. Og jeg tror at all energi vi sender ut; følelser, tanker, intuisjon - alt flyr rundt i et universelt nettverk hvor det møtes utenfor vår bevissthet. Det tror jeg :)

Frøken Fjong

25.mai.2011 kl.16:52

Vanskelig å vete kva som er det "rette", men eg trur begrepet om at "kroppen er ditt eige tempel" er essensen i verda. Kroppen har så uendelig mange meir muligheitar enn kva ein trur.

Det viktigaste er å vere bevisst på den, og at du blir det du er og oppføre deg som. Tenke du positivt, vil kroppen respondere med å bli positiv. Men visse ting trur eg er meint for å bli.

Der ifrå har vi tonnevis å lære frå den austlege kultur/religion.

Kjekt å høyre synstpunkt!

Skriv en ny kommentar

Frøken Fjong

Frøken Fjong

29, Bergen

Meg, Jeanette som Frk. Fjong. Leitar etter kvardagslege perler, anten det måtte vere gjennom ord, foto, måleri eller nydelege plagg, dill og dall. Dette er blogg nr. 2, då den andre bloggen var full til randen av slike perler. Eg kunstar, og vil leve av det. Eg tek foto, og vil leve litt av det óg. Eg skriv, og i mine draumar leve eg også av dét. Vegen blir til medan ein går. I mellomtida likar eg å snuse inn lukta av nypressa kaffi, leite etter skattar på bruktmarked, elske raude kjolar med kvite prikkar på, draume meg vekk i nostalgiske karusellar og lese bøker som tek meg med til ei anna verd. Og sjølvsagt, eg likar å vere fjong.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits