Vårkåte fruer.

Som ein liten forsmak på påska, so åt Frk. Fjong appelsin og kvikklunsj med stor innleving på altanen med strålande sol midt i fleisen!

Fjollene har brukt mykje tid til å sjå på rare folk i dag. For med sola dukkar det opp alle slag skremsel av forskjellige slag. Tjukke store menn med Paris Hilton- hund i armkroken, sletne narkomanar som tek seg ein felles blund i sola, tilbakelente jenter med gullbukser og modellgange, solariumsbrune menn i singlett, pudderjenter i store utringingar og festkledde damer med vaklande gange iført alt for høge sko. For å ikkje gløyme alle dei tightskledde som har svetta sine tapre dråpar opp bakkane til Fløyen!

Godt vi er så himla perfekte sjølv ;-)


4 kommentarer

I have dreams

13.apr.2011 kl.22:39

fengslende bilder, som alltid. jeg liker selv å sitte et sted og kikke på mennesker rundt meg, hver sommer pleier jeg å spise lunchen utenfor markedet inne i byen mens jeg smugkikker på alle rundt meg og prøver å unngå alle duene, eller sitte på kafe, da kan man liksom gjemme seg bak en bok, istedetfor å glo helt åpenlyst.

jeg liker mennesker av alle slag jeg, det at alle er så forskjellige, det skaper historier, får fantasien til å jobbe overtid, jeg tenker det er en historie bak ethvert menneske og enhver maske, alle går rundt med spesielle tanker og hemmeligheter og jeg liker å gjette meg til hvem de er.

onlyaillusion

13.apr.2011 kl.23:25

fancy bilder

karen

13.apr.2011 kl.23:38

Nå når våren endelig har kommet,liker jeg å ta med meg kaffien til mitt yndlingsted i skogen,hvor jeg kan se sjøen og byen jeg kommer fra.Der kan jeg sitte lenge og kose meg med kaffien,mens hundan mine springer rundt.Jeg liker de fleste mennesker,særlig de med ben i nesa og mennesker som har gode historier å fortelle sånn som deg:)

Liker undringa di,og bildan,de fengsler meg!

Frøken Fjong

14.apr.2011 kl.00:31

Tusen takk for flotte og reflekterte kommentarar! :-) Elska å få tilbakemelding som ikkje innheld orda "Kommenter gjerne tilbake!"....:-)

Trur eg kan sitte i timesvis og berre stirre på folk, le litt for meg sjølv og få inspirasjon av mangfoldet...

Skriv en ny kommentar

Frøken Fjong

Frøken Fjong

29, Bergen

Meg, Jeanette som Frk. Fjong. Leitar etter kvardagslege perler, anten det måtte vere gjennom ord, foto, måleri eller nydelege plagg, dill og dall. Dette er blogg nr. 2, då den andre bloggen var full til randen av slike perler. Eg kunstar, og vil leve av det. Eg tek foto, og vil leve litt av det óg. Eg skriv, og i mine draumar leve eg også av dét. Vegen blir til medan ein går. I mellomtida likar eg å snuse inn lukta av nypressa kaffi, leite etter skattar på bruktmarked, elske raude kjolar med kvite prikkar på, draume meg vekk i nostalgiske karusellar og lese bøker som tek meg med til ei anna verd. Og sjølvsagt, eg likar å vere fjong.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits