Vegskilje

Oi, det går opp for meg. Om nokre månedar flyttar eg kanskje til Oslo og seier farvel til Bergen. Akkurat no veit eg ikkje heilt kva eg tenkjer om det. La meg heller å gruble litt på det og komme attende med tankane.

Hm.

4 kommentarer

Mari

05.apr.2011 kl.07:44

Oj, så spanandes då! Lettare å vere supertante viss du bur i Oslo:)

Og så kan vi ha "bloggtreff" på kafé;)

jeanette

05.apr.2011 kl.10:44

Ja, heilt einig. Føle at no e det på tide å komme nærare alle eg har der. Og ikkje minst trur eg at eg har litt meir muligheitar med tanke på kunst, kanskje litt skriving osv. :-)

Å ja!! Gjerne "bloggtreff" på kafe! DET gleda eg meg til:-)

Hilde

06.apr.2011 kl.17:08

oioioioioi!!!!!

hipp hurra!

Frøken Fjong

09.apr.2011 kl.00:05

Ja, det kan du seie! :-) Gleda meg til å henge med deg!!!

Skriv en ny kommentar

Frøken Fjong

Frøken Fjong

29, Bergen

Meg, Jeanette som Frk. Fjong. Leitar etter kvardagslege perler, anten det måtte vere gjennom ord, foto, måleri eller nydelege plagg, dill og dall. Dette er blogg nr. 2, då den andre bloggen var full til randen av slike perler. Eg kunstar, og vil leve av det. Eg tek foto, og vil leve litt av det óg. Eg skriv, og i mine draumar leve eg også av dét. Vegen blir til medan ein går. I mellomtida likar eg å snuse inn lukta av nypressa kaffi, leite etter skattar på bruktmarked, elske raude kjolar med kvite prikkar på, draume meg vekk i nostalgiske karusellar og lese bøker som tek meg med til ei anna verd. Og sjølvsagt, eg likar å vere fjong.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits