"Kjære alle gravide kvinner"

 

"Den rødgrønne regjeringa har bestemt å avfolke distriktet rundt Nordfjordeid. Et av tiltakene vi har sett i gang for å nå dette målet er å legge ned fødetilbudet på lokalsykehuset i Eid.

Sykehuset får nå en jordmorstyrt fødestue som ikke har et godt nok dekkende tilbud for de som evt. måtte havne i en kritisk situasjon, ta hastekeisersnitt, eller dempe de jævlige smerten ved å føde med epidural. Som dere sikkert skjønner, kjære kvinner, så er det ikke spesielt attraktivt eller trygt å føde ved dette sykehuset. Kun de friskeste av de friskeste vil kunne føle seg noe lunde på trygg is. For de som kommer i trøbbel, må dere rekne med en reisetid på ca. 3-4 timer om været tilsier det. Kommer dere ikke fram i tide vil døden mest sannsynlig bli en følge av sengeaktiviteten dere utrettet ni måneder i forveien.

Beklager dette på det sterkeste.

Om du derimot skulle havne på skråplanet og vurdere å bli alkoholiker eller narkoman; Så kan vi hjelpe deg! Vi åpner nå en ruspost som har stått tom i tre år. Denne åpningen var jammen på tide, og vi vil feire den med bobler i glasset og en stripe cola eller to. Dette blir en minneverdig dag!

For de som ikke så mitt sjarmerende vesen på nyhetene, ikledd meget flatterende rosa leppestift for den festlige anledningen; Dette er ikke en aprilspøk. Altså; Dette er IKKE en aprilspøk!

Måtte Gud vere med dere!

Mvh.

Anne- Grethe Strøm Erichsen"

5 kommentarer

May-Teresa

01.apr.2011 kl.13:50

Så fin blogg du har! Skal prøve å følge deg videre :-)

Linni Blystad

01.apr.2011 kl.13:51

hahaha, aprilsnarr, ja?

Mari

01.apr.2011 kl.16:30

Det er heilt horibelt!!! Kan ikkje seie at det fristar å flytte heim når dei gjer slikt!

jeanette

01.apr.2011 kl.16:54

Heilt einig! Kan ikkje skjønne heilt kva logisk sans dei måtte ha. Blir steik forbanna!

Stine

01.apr.2011 kl.17:25

Heilt idiotisk !!!!!!!! Eg e forbanna!!!!!

Skriv en ny kommentar

Frøken Fjong

Frøken Fjong

29, Bergen

Meg, Jeanette som Frk. Fjong. Leitar etter kvardagslege perler, anten det måtte vere gjennom ord, foto, måleri eller nydelege plagg, dill og dall. Dette er blogg nr. 2, då den andre bloggen var full til randen av slike perler. Eg kunstar, og vil leve av det. Eg tek foto, og vil leve litt av det óg. Eg skriv, og i mine draumar leve eg også av dét. Vegen blir til medan ein går. I mellomtida likar eg å snuse inn lukta av nypressa kaffi, leite etter skattar på bruktmarked, elske raude kjolar med kvite prikkar på, draume meg vekk i nostalgiske karusellar og lese bøker som tek meg med til ei anna verd. Og sjølvsagt, eg likar å vere fjong.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits