Waltzing Mathilda

"Session nr. 2". Landmark tirsdags kveld. Suggerande intense rytmer, heftig dans og nydelig samspel mellom improviserande musikara og dansara. Som i ein transe vart tre kvarter til ti minuttar- og den Fjonge lot seg rive med!

På scena: Guro Rimeslåtten og Ole Martin Meland frå Carte Blanche i samarbeid med Stephan Meidell og Øyvind Hegg-Lunde frå 'The Sweetest Thrill'.

'Session' er eit konsept der Stephan og Øyvind inviterar musikarar og kunstnarar til å ta del i open jam/improvisajon med publikum til stades. I eit ynskje om å vise fram kor mykje spennande kulturliv som finnast i byen mellom dei sju fjell- inviterar dei gjestar frå forskjellinge kunstneriske miljø, med duoen 'The sweetest thrill' som dei sjølve spelar i, som fast grunnstamme.

I salen: Kjekk norsk/utenlandsk ungdom i sin beste alder med diggande dansefot.

 3 kommentarer

Emilie

30.mar.2011 kl.13:10

:- D

veroniq mike

30.mar.2011 kl.13:36

herlig. så bra vi ble enige. hehe. vel, liker at han kaller deg berg og dalbane, sånn er det å være kvinnfolk.

Du, det er veldig lett. Du legger den inn som vanlig youtubevideo, du kopierer den embed greia, og så redigerer du på html, sånn at på width står det bredden på bloggen din, og på height="25". da får du bare den linja og playknappen :)

jeanette

31.mar.2011 kl.12:47

Tusen takk for tips! Skal prøve det ut ved neste innlegg:-)

Skriv en ny kommentar

Frøken Fjong

Frøken Fjong

29, Bergen

Meg, Jeanette som Frk. Fjong. Leitar etter kvardagslege perler, anten det måtte vere gjennom ord, foto, måleri eller nydelege plagg, dill og dall. Dette er blogg nr. 2, då den andre bloggen var full til randen av slike perler. Eg kunstar, og vil leve av det. Eg tek foto, og vil leve litt av det óg. Eg skriv, og i mine draumar leve eg også av dét. Vegen blir til medan ein går. I mellomtida likar eg å snuse inn lukta av nypressa kaffi, leite etter skattar på bruktmarked, elske raude kjolar med kvite prikkar på, draume meg vekk i nostalgiske karusellar og lese bøker som tek meg med til ei anna verd. Og sjølvsagt, eg likar å vere fjong.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits