Smaragdgrøn buksedress

No kan du få tak i den kulaste assymetriske buksedressen på H&M! Har lenge leita etter eit smaragdgrøn plagg som passa perfekt til raude lepper og høge gullsandalar; og her er den! Minner meg litt om noko Samantha i "sex and the city" kunne ha fjonga seg opp med blanda med outfit frå studio54.

 

6 kommentarer

Inspirato

24.mar.2011 kl.13:48

Kan du finne noe til en bollemage også? Jeg er så lei av å gå i skjorte, cardigan og tights.. BLA! Vil kle på gøy ting!!! :-)

www.linnria.blogg.no

24.mar.2011 kl.13:49

Kul blogg :-) komenetere tilbake `?

cecilieerstad

24.mar.2011 kl.14:20

Den var kjempefin! Likte fargen spesielt godt. :)

veroniq mike

24.mar.2011 kl.15:12

ekstremt kul!! sikkert nydelig til gyllenbrun hud og hårtutt i sommer! heyehy!

jeanette

24.mar.2011 kl.17:40

Ja, eg slår eit slag for den! Trur den kan bli ein hit!:-)

jeanette

24.mar.2011 kl.20:40

Klart eg kan finne noko til ein bollis mage...la meg berre leite litt:-)

Skriv en ny kommentar

Frøken Fjong

Frøken Fjong

29, Bergen

Meg, Jeanette som Frk. Fjong. Leitar etter kvardagslege perler, anten det måtte vere gjennom ord, foto, måleri eller nydelege plagg, dill og dall. Dette er blogg nr. 2, då den andre bloggen var full til randen av slike perler. Eg kunstar, og vil leve av det. Eg tek foto, og vil leve litt av det óg. Eg skriv, og i mine draumar leve eg også av dét. Vegen blir til medan ein går. I mellomtida likar eg å snuse inn lukta av nypressa kaffi, leite etter skattar på bruktmarked, elske raude kjolar med kvite prikkar på, draume meg vekk i nostalgiske karusellar og lese bøker som tek meg med til ei anna verd. Og sjølvsagt, eg likar å vere fjong.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits