Få sponsor til bloggen din!

http://jpx.no/blogg/jpxsponserblogg.jpg

 

Besøk linken:

http://jpx.no/blogg/vi-sponser-din-blogg/

6 kommentarer

Konkurranseoversikten

15.mar.2011 kl.14:17

Sjekk ut konkurranseoversikten.com for en god oversikt over hvordan du kan vinne i de beste konkurransene på nettet og stikke av med de fineste premiene! Akkurat nå kan du for eksempel vinne en reise for fem personer til Gran Canaria!

vozei

15.mar.2011 kl.14:18

kul blogg :-)

godterertrening

15.mar.2011 kl.14:18

Hei! tuuusen takk for at du ha anbefalt bloggen min til så mange! :) det hadde du ikke trengt i med at jeg har så mye besøk men setter pris på omtanken din :) kosepå

Frøken Fjong

15.mar.2011 kl.14:21

Takk, håpe de faktisk las bolggen min ;-)

Vel, eg har ikkje anbefalt bloggen din til ein dritt.

I have dreams

15.mar.2011 kl.14:29

jeg tror ikke jeg er så opptatt av dette med sponsing, det er visst mange som blogger om akkurat dette, men hvis jeg skulle ha bloggen min sponset så tenker jeg jeg måtte ha noe som faktisk kunne være av en viss kommersiell verdi for disse sponsorene, noe de faktisk kunne tjene penger på, og det tror jeg ikke de ville finne hos meg, da jeg ikke er så veldig opptatt av det kommersielle egentlig, ei heller det materielle.

jeg synes du har en fin blogg her, som skiller seg en god del ut fra de andre, jeg liker det som står av tekst i headeren din og i profilbeskrivelsen.

Frøken Fjong

15.mar.2011 kl.14:41

Takk! Fin tilbakemelding!

Vel, eg seie ikkje nei takk til å tjene litt penga. Men eg vil ikkje ha prangande reklame som øydelegge stile på bloggen min.

Ein mellomting, takk!

Skriv en ny kommentar

Frøken Fjong

Frøken Fjong

29, Bergen

Meg, Jeanette som Frk. Fjong. Leitar etter kvardagslege perler, anten det måtte vere gjennom ord, foto, måleri eller nydelege plagg, dill og dall. Dette er blogg nr. 2, då den andre bloggen var full til randen av slike perler. Eg kunstar, og vil leve av det. Eg tek foto, og vil leve litt av det óg. Eg skriv, og i mine draumar leve eg også av dét. Vegen blir til medan ein går. I mellomtida likar eg å snuse inn lukta av nypressa kaffi, leite etter skattar på bruktmarked, elske raude kjolar med kvite prikkar på, draume meg vekk i nostalgiske karusellar og lese bøker som tek meg med til ei anna verd. Og sjølvsagt, eg likar å vere fjong.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits