Two days before Paris, Bella!

5 kommentarer

monica

04.mar.2011 kl.19:12

Herlig innlegg! :)

I have dreams

04.mar.2011 kl.19:22

satt nettopp og leste profilbeskrivelsen din og syntes den var helt utrolig fin, den skinner liksom av ekthet, og samtidig vekker den så mye interesse, jeg tror vi har en hel del ting til felles, for begge leter vi etter de hverdagslige perlene, skattene, som jeg vet alltid finnes der, rett fremfor meg.

camilla

04.mar.2011 kl.19:27

Kos deg masse i paris=)
Wow.. Så mange fine bilder! :O

Frøken Fjong

04.mar.2011 kl.21:17

Tusen takk! Ja, det er viktig å finne dei kvardagslege skattane! Ellers ville livet blitt kjedelig- synst eg. Du har heilt rett, dei er som oftast rett framfor oss:-)

Ha ein fin kveld!

Skriv en ny kommentar

Frøken Fjong

Frøken Fjong

29, Bergen

Meg, Jeanette som Frk. Fjong. Leitar etter kvardagslege perler, anten det måtte vere gjennom ord, foto, måleri eller nydelege plagg, dill og dall. Dette er blogg nr. 2, då den andre bloggen var full til randen av slike perler. Eg kunstar, og vil leve av det. Eg tek foto, og vil leve litt av det óg. Eg skriv, og i mine draumar leve eg også av dét. Vegen blir til medan ein går. I mellomtida likar eg å snuse inn lukta av nypressa kaffi, leite etter skattar på bruktmarked, elske raude kjolar med kvite prikkar på, draume meg vekk i nostalgiske karusellar og lese bøker som tek meg med til ei anna verd. Og sjølvsagt, eg likar å vere fjong.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits