"Om du leser min, så leser jeg din!"

Akk og ve. Er eg for gammal til å vere bloggar? Har no tross alt gjort det i fem år, så det er på ein måte blitt ein del av meg. Kjenner meg som ei gammal dame når eg les statusrapportane på 'blogshout'- og blir forbanna over alle fjortisane som skriv KUN for at folk skal kommentere på sida deira. Om dei ikkje har noko anna lurt å meddele enn "Kommenter på min blogg, så kommenterer jeg på din" så synst eg faktisk dei kan la vere å blogge.

Skal blogging vere ein konkurranse i å få flest lesara? Eg snakkar for meg sjølv når eg seier at eg skriv blogg for mi eiga skuld. Fordi eg likar å skrive, ta fotografi og vere kreativ. Blir sjølvsagt kjempe glad når folk legg igjen ein kommentar etter å ha tatt seg tid til å lese, sjå bileta eg har tatt, eller måleria eg har målt- og spesielt dersom dei kjem med konstruktiv kritikk. På den måten kan eg bli betre. Men eg riv av meg håret av dei kommentarane; "legg igjen en kommentar på min blogg og. Pleeeeaze!" Nei, faktisk eg gidd ikkje det. Har du i det heile tatt teke deg tid til å lese det eg har skreve?

Eg legg igjen kommentara på dei bloggane som treff meg midt i hjartet, anten dei skriv godt, tek fine bileter, kler seg fantastisk eller har noko fornuftig å proklamere. Sorry folkens, med fare for å bli upopulær; Eg gidd desverre ikkje lese bloggar med lite hald i. Påstår ikkje at min blogg har så forbanna mykje hald i, men eg legg heldigvis ikkje igjen kommentara som "Om du leser min, så leser jeg din!"

Vel, nok sur gammal kjerring. Bilder frå dagen i dag.
 

23 kommentarer

Hilde

21.feb.2011 kl.18:29

Han fine var fin med sløyfe! Du e alltid fin :)

legg gjerne igjen en kommentar på bloggen min! kooooz

kimbob

21.feb.2011 kl.18:38

Hehe Enig. Tror veldig mange kun blogger for og få flest lesere.

Maria Rasmussen

21.feb.2011 kl.18:47

Enig ;)

Sleng en kommentar mens du er innom bloggen min da er du kjempesnill ! :D

lovvi

21.feb.2011 kl.18:57

nice bilder!! enig!:-D

Marielle

21.feb.2011 kl.18:58

Enig :)

Kommenter gjerne tilbake :)

Jens M ikael

21.feb.2011 kl.19:00

Herlige bilder :] Jeg blogger nu ivertfall fordi jeg liker å skrive!

Kristine

21.feb.2011 kl.19:01

Veldig enig med deg! Elsker at du skriver på nynorsk. Men jeg synes kanskje det ble litt mange bilder og at bildene var litt "random". de hadde liksom ikkes så mye med innlegget å gjøre.

Maria Rasmussen sier at hun er enig, men skriver likevel: sleng enkommentar mens du er innom bloggen min da er du kjempesnill!

Stå på videre!
Enig :D

Heijdii

21.feb.2011 kl.19:04

Enig :)

bra blogg!

bymoi

21.feb.2011 kl.19:05

haha ler av de oppi her som skriver akkurat det du sa var irriterendes! Lol de har sikkert ikke lest hva du har skrivd engang, men jeg er hvertfall veldig enig med deg da! :)

Jannicke Irmelin

21.feb.2011 kl.19:05

enig med alt det du har skreve!

forresten, er det du som har tatt bildene? de var kjempefine!

malenesund

21.feb.2011 kl.19:06

Er helt enig! Min blogg har kanskje heller ikke "så mykje hald i", men jeg blogger fordi det er gøy!

Utrolig fine bilder, har selv en interesse for fotografi, men er ikke så god med de forskjellige kamerafunksjonene :P

-malenesund.blogg.no

PS: Nei, du er ikke forgammel til å blogge :)

Charlotte

21.feb.2011 kl.19:07

Les min da:) mitt siste innlegg er bilder av min inspo for dagen!Take a look!.

Linn Jeanette

21.feb.2011 kl.19:08

Utrolig fine bilder!

Ja, blogging er vel for mange en liten konkurranse om å få flest lesere. De poster innlegg som er skrevet på under 2 minutter, og spammer andre bloggen med kommentarer som "fin blogg, besøk bloggen min!". Folk som skriver slikt på min blogg får ingen besøk fra meg :)

bloggtryne.com

21.feb.2011 kl.19:14

hey, sjekket ut bloggtryne.com? ;)

Ingeborg Gulla

21.feb.2011 kl.19:23

les min :D

Inspirato

21.feb.2011 kl.19:51

Hahahahaha... JA, der traff du spikeren på hodet min gode frøken Sundal. Og ALLE forstod poenget ditt :-)

thundercloud

21.feb.2011 kl.20:45

å herregud og fader og alt hellig på jord, du MÅ bare slenge en random kommentar på et av mine innlegg mens du er innom bloggen min (for alle vet jo at du blir å sjekke ut hvor teit jeg er fra a til å, liksom, nå). da er du kjempesnill, og jeg kommer til å elske deg 4evr!

men, for all del, jeg syns bloggen din virker utrolig trivelig. follower!

jeanette

21.feb.2011 kl.22:46

Makan, skal folk ha det inn med t-skjeid?!

Tusen takk for alle som har komt med fine og konstruktive kommentara:-) Vel, bildene mine er random, fordi det er ein blogg om random ting. Treng ikkje alltid ha tekst saman med bilda, men la dei heller "snakke" for seg sjølv.

Til dokke som forsatt ikkje har tatt poenget i teksten: Les den igjen!

jeanette

21.feb.2011 kl.22:49

Og ja, alle bildene er tatt av meg :-)

Mari

23.feb.2011 kl.17:34

Kommenter på bloggen min då! Pliis! Haha! Jatakk, tar det gjerne med t-skjeid:) eg syns bileta dine va fine eg! Fine biletet, fin blogg, fin jente! Og eg er veldig enig i det du skriv! Eg bloggar absolutt ikkje for kommentarane sin del. Dei fleste som les min blogg skriv ikkje blogg sjølv så dei forventar ikkje at eg skriv tilbake (les: mamma og andre frå slekta bloggar ikkje).

jeanette

23.feb.2011 kl.19:02

Hahahah! Om du kommentera på min(nåke eg har gjort) so kommenter på din!

Trudde ikkje folk va så treige. Men men, blir igrunn ikkje overraska!

08.mar.2011 kl.17:48

Amen! :)

Skriv en ny kommentar

Frøken Fjong

Frøken Fjong

29, Bergen

Meg, Jeanette som Frk. Fjong. Leitar etter kvardagslege perler, anten det måtte vere gjennom ord, foto, måleri eller nydelege plagg, dill og dall. Dette er blogg nr. 2, då den andre bloggen var full til randen av slike perler. Eg kunstar, og vil leve av det. Eg tek foto, og vil leve litt av det óg. Eg skriv, og i mine draumar leve eg også av dét. Vegen blir til medan ein går. I mellomtida likar eg å snuse inn lukta av nypressa kaffi, leite etter skattar på bruktmarked, elske raude kjolar med kvite prikkar på, draume meg vekk i nostalgiske karusellar og lese bøker som tek meg med til ei anna verd. Og sjølvsagt, eg likar å vere fjong.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits