Fargesprakande glede!

Som de sikkert skjønnar, så elskar eg gamle retro møblar blanda med ein touch av det moderne. I leiligheta har eg fleire sjarmerande og deilige loppis funn, som no har blitt målt og trukke om i ny drakt. Synst det er heilt nydelig at møblane har ei sjel og historie!

Blant anna har eg eit gammalt stovebord i heiltred med snirklar både her og der; det har no fått ein blank kvitfarge. Kanskje dei møblane som eg er mest glad i er bestemor sin gamle skjenk og dei to puffane. Skjenken har eg ikkje gjort noko med, men dei to puffane ser ut om innpakka polkadottar. Og eg blir glad kvar gong eg ser på dei.

Har forelska meg pladask i denne interiørbutikken! Dei to jentene resirkulerar og pussar opp gamle møblar i deilige fargar som er til å ete opp. Møbel-snop! Sjekk ut sida og la deg bli inspirert!

 

Ps. Ein del som har spurt etter linken til Vivoli møblane. La den ut i teksten under "denne" Har forelska meg i 'denne' interiørbutikken....osv. Desverre vise ikkje det så godt. Men her er vertfall linken til den fantastiske sida!

http://www.vivoli.no/
10 kommentarer

Therese Oki

15.feb.2011 kl.01:26

den rosa stolen var fantastisk kul! hvor finner jeg den?

iidyll

15.feb.2011 kl.01:26

Liker smaken din!

MALIN ANGELICA

15.feb.2011 kl.01:28

ja det var en rekke spesielle møbler!:)

Hej, jeg er Malin fra Unge mødre! Følg meg på bloglovin og hjelp meg og nå norges toppliste! :D

sjokoladeilomma

15.feb.2011 kl.01:47

Åh, ELSK!! Særlig matrushka-stolen :)
Hvor fant du de?

Krista

15.feb.2011 kl.10:11

Kan du legge ut bilete frå leiligheita? :) Har ei kjensle av at ho ser fantastisk ut. Eg står fast på at du bør komme på besøk her og fortelje meg akkurat kva du ville gjort med vår innreiing.. så kunne eg prøvd å følge det opp i ettertid;)

mari

15.feb.2011 kl.10:32

åh, der var det mykje fint! Spesielt den rosalilla stolen og den grøne benken!

Ane og Hilde

15.feb.2011 kl.11:16

Hei!

Så hyggelig at du liker tingene fra Vivoli.no!!

Inspirerende og fin blogg du har, liker stilen;)

Hilsen jentene fra Vivoli

jeanette

15.feb.2011 kl.12:06

Tusen takk alle :-) La ut linken i innlegget, men det viste ikkje spesiellt godt. Men her fann eg alle dei fantastiske møblane!:

http://www.vivoli.no/

Krista: Bilder kjem om ikkje aaalt for lenge:-) Må berre måle ferdig soveromet, gangen, kjøkenet og badet...phu...

Frøken Fjong

15.feb.2011 kl.12:08

Tusen takk alle :-) La ut linken i innlegget, men det viste ikkje spesiellt godt. Men her fann eg alle dei fantastiske møblane!:

http://www.vivoli.no/

Krista: Bilder kjem om ikkje aaalt for lenge:-) Må berre måle ferdig soveromet, gangen, kjøkenet og badet...phu...

Frøken Fjong

15.feb.2011 kl.12:13

Ane og Hilde: Tusen takk! Følge spent med vidare på alle skattane de laga!:-)

Skriv en ny kommentar

Frøken Fjong

Frøken Fjong

29, Bergen

Meg, Jeanette som Frk. Fjong. Leitar etter kvardagslege perler, anten det måtte vere gjennom ord, foto, måleri eller nydelege plagg, dill og dall. Dette er blogg nr. 2, då den andre bloggen var full til randen av slike perler. Eg kunstar, og vil leve av det. Eg tek foto, og vil leve litt av det óg. Eg skriv, og i mine draumar leve eg også av dét. Vegen blir til medan ein går. I mellomtida likar eg å snuse inn lukta av nypressa kaffi, leite etter skattar på bruktmarked, elske raude kjolar med kvite prikkar på, draume meg vekk i nostalgiske karusellar og lese bøker som tek meg med til ei anna verd. Og sjølvsagt, eg likar å vere fjong.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits